Prvo hrvatsko BIO mlijeko

Dukat BIO mlijeko prvo je hrvatsko mlijeko iz ekološkog uzgoja, proizvedeno na domaćim mliječnim farmama certificiranim za ekološku proizvodnju mlijeka.

Prvo hrvatsko BIO mlijeko

Dukat BIO mlijeko proizvedeno je i prerađeno prema strogim načelima i propisima ekološke proizvodnje stoga jedino u Hrvatskoj zajedno nosi oznake  "Hrvatski EKO proizvod" i "Mlijeko hrvatskih farmi".

Odabirom prehrambenih proizvoda iz ekološkog uzgoja, pa tako i Dukat BIO mlijeka,  pokazujemo visoki stupanj ekološke osviještenosti i osobno doprinosimo preobrazbi konvencionalne u održivu, ekološku poljoprivrednu proizvodnju u Hrvatskoj.

Ekološka poljoprivreda danas zauzima sve značajniji udio u ukupnoj svjetskoj poljoprivrednoj proizvodnji pa tako njen udio raste i u domaćoj poljoprivrednoj proizvodnji, sve snažnijim jačanjem ekološke osviještenosti hrvatskih građana.

Dukat BIO mlijeko s 2,8% mliječne masti potražite u boci od 1 L koja najbolje čuva njegovu prirodnost i hranjive sastojke, u svim bolje opremljenim prodajnim mjestima te u specijaliziranim trgovinama zdrave hrane: bio&bio, dm i trgovinama Garden.

Izaberite najbolje za sebe i svoju obitelj danas, ali i najbolje za buduće generacije. Izaberite prvo hrvatsko mlijeko iz ekološkog uzgoja - Dukat BIO mlijeko!

Ako imate pitanja o Dukat BIO mlijeku, pogledajte ovdje.